Eksotisk Bitcoin Bet tilbudt af UK Brokerage til sikrere kryptovinster

Kryptovalutaer gør i øjeblikket et massivt skub ind i det almindelige finansielle rum. Mens det gør det, begynder mange milliardærinvestorer at lægge mærke til, mens andre innoverer som et resultat. Især en britisk mæglervirksomhed, der går under navnet Marex Spectron, kan nu prale af et nyt tilbud til de velhavende.

Dette tilbud giver en sikrere måde at spille på de farlige Bitcoin-markeder, men der er altid en pris for disse ting. I dette tilfælde vil investorerne, der køber ind i dette tilbud, ikke kunne drage fordel af de monumentale gevinster, som verdens første kryptokurrency er kendt for

Begrænsning af tabene (såvel som gevinsterne)

Marex Spectron Group, der er baseret i London, tilbyder investorer et autokallabelt, et struktureret produkt, der har et mindstebeløb på $ 200.000 ifølge termarket. Skulle kryptovalutaen forblive stabil i et stykke tid hævdes det af Marex, at investorer i denne autocallable vil være i stand til at vinde så meget som 70% i afkast ved hjælp af månedlige kuponer.

Den store pris for dette vil dog komme, hvis Bitcoin (BTC) holder sit meteoriske forløb i værdiforøgelse. Skulle Bitcoins pris se en massiv stigning, får disse investorer kun deres kapital tilbage tidligt, inklusive kuponer.

Ulempen ved dette er dog, at disse investorer ikke ville miste så meget, hvis Bitcoin skulle se et andet katastrofalt fald, som det gjorde tilbage i 2018

Sikkerhed og bekvemmelighed vil altid være populær

Benn Eifert står som Chief Investment Officer hos QVR Advisors, en hedgefond. I en offentlig erklæring fordømte Eifert begrebet autokald. Med sine ord virkede hele ideen uintuitiv, da investoren opgiver alt potentiale for dramatisk opadgående for at modtage 30% beskyttelse mod ulemper samt få en kupon.

Alligevel noterede Eifert, hvor populære disse slags strukturer er på grund af deres betydeligt reducerede risici, når de investerer i vildt volatile aktiver.

Det var netop i denne uge, hvor Marex Solutions begyndte at markedsføre disse Autocallables. Det skal dog bemærkes, at JRJ Group ejer Marex Spectron, hvor Marex selv er godartet, især aktiv inden for energi- og råvaremarkederne. JRJ Group står selv som et private equity-firma, der ejes af de tidligere bankfolk fra Lehman Brothers: Roger Nagioff og Jeremy Isaacs.

Nogle mørke fodnoter

Autocallables kan være populære, men det har også en god andel af berygtethed. For cirka to år siden formåede Natixis SA at miste 200 millioner dollars i korebaserede produkter, efter at firmaet havde forvaltet risikoen med uro på aktiemarkedet.

Alligevel betragtes produkterne som en hæfteklammer inden for det strukturerede produktrum, hvor detailinvestorer, Asien er den mest fremtrædende af det, lægger penge ind i rummet for at søge en regelmæssig indkomst.