FUDsters kutsuivat nyt Bitcoinia ‚jättiläishenkiseksi Tšernobyliksi, joka istuu Piilaakson sydämessä‘

Tether FUD: n keskellä skeptikot ovat löytäneet seuraavan tavoitteensa – bitcoinin ympäristökustannukset.

Härkämarkkinat ovat myös FUD: n kausi

Kuten kerroimme, Bitcoin Future on viime aikoina nähnyt saman vanhan FUD: n uudelleen. Ensin tuli Tether (USDT), joka uudistettiin sen jälkeen, kun se oli merkitty nimellä „Doomsday Machine“, mutta FUD on todella täynnä „väärinkäsityksiä ja salaliittoja“ ketjun analyytikon Willy Woon mukaan.

Kun Tether-johtajat ovat selvittäneet, USDT: n tulostus ja virtaus perustuvat yksinkertaisesti kysyntään, ja Yhdysvaltain dollareiden sijaan käytetään stablecoineja – markkinamekaniikka on pelissä.

Mitä tulee NYDAG: n tutkimukseen, kyseessä on yrityksen tekemä petos, joka esittää vääriä väitteitä Tetheriä tukevista varannoista. Tärkeää on „todennäköisyys, että Tether tuo bitcoinin alas, on lähellä nollaa“, sanoi ekonomisti ja kauppias Alex Kruger.

Kun markkinat taistelevat vanhaa Tether FUDia vastaan, ihmiset haluavat keskustella bitcoinin ympäristökustannuksista ja merkitä sen „jättiläiseksi hehkuvaksi Tšernobyliksi, joka istuu Piilaakson sydämessä“.

„Bitcoin-kaivostoiminta on pohjimmiltaan perseestä tehty versio Candy Crushista“, joka kuluttaa „* kansallisvaltio * -energiatasot pitääkseen kaiken käynnissä“, argumentoi ohjelmistosuunnittelija ja kirjailija Stephen Diehl.

Kuten Neerja Aggarwal Coin Centeristä huomautti vuonna 2019, Bitcoin-verkon turvaamiseksi kulutetusta sähkön määrästä on saatavilla hyvin vähän tietoja, se saa tutkijat „tekemään oletuksia täyttämään arvioiden aukot. Tämä voi johtaa hälyttäviin otsikoihin, kuten „Bitcoin-kaivostoiminta raiteilla kuluttaa maailman energiaa vuoteen 2020 mennessä“.

Ja nyt, Diehl neuvoo tuomaan muutoksia olematta ostamassa Bitcoinia, sillä ei ole altistumista salausyrityksille, ja tietysti kerro ystävillesi, ettet myöskään osta sitä

Hän kokee myös, että tämä on poliittisesti ratkaistavissa, sillä „seuraavassa hallinnossa Biden voisi pysäyttää Bitcoin Waste -ongelman kynän lyönnillä.“

Mutta paitsi Bitcoin on luotettava järjestelmä, joka auttaa ihmisiä paeta fiat- alennuksen virheistä , mutta se kuluttaa myös sähköä vähemmän kuin kulta- ja paperivaluutan lyöntissä käytetty.